Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Stadion FK LSK

Prvobitno igraliste  FK LSK se nalazilo na sadašnjoj lokaciji Doma kulture u centru sela. Mesto današnjeg igrališta dobijeno je od pravoslavnog sveštenika Milorada Vukajlovića koji je zemljište poklonio klubu.

U prethodnih pet godina stadion je doživeo pravu renesansu. U avgustu mesecu  2013. godine po prvi put na tribine stadiona su postavljene stolice. To je bila samo najava radova na stadionu i samim objektima unutar njega. Iste godine u jesen postavljen je novi, digitalni semafor koji i danas funkcioniše bez ikakvih problema.

Ubrzo nakon toga je u potpunosti rekonstruisana upravna zgrada, spolja i iznutra (zamenjena stolarija, nove tuš kabine), zamenjena je i celokupna ograda oko terena do iste, prilazi zgradi su ponovo asfaltirani, kapije su uređene, ojačane tako da je to sve sada na visokom nivou. U 2014. godini tribine su pokrivene što je dodatno podiglo komfor i kvalitet stadiona na jedan novi, viši nivo. U prethodnom periodu usledilo je kopanje a zatim izgradnja objekta oko bunara koji je održavanje samog terena u letnjim mesecima učinio mnogo lakšim i praktičnijim.

U leto 2018. godine  stadion je dobio i teren sa veštačkom travom za nožni tenis i mali fudbal koji je pokriven reflektorima, i postao je omiljeno mesto okupljanja mladih Laćaraca u letnje, večernje sate. Uveliko se radi na nivelaciji zemljišta oko terena, radi lepšeg vizuelnog izgleda i lakšeg održavanja. Infrastruktura stadiona napreduje iz dana u dan.

FK LSK LAĆARAK

Informacije o klubu
Osnovan1928
Boja klubazeleno-bela
Adresa22221 Laćarak 1. Novembra bb
Mesto22221 Laćarak
OpštinaSremska Mitrovica
OkrugSremski okrug
DržavaSrbija
Telefon022/670-855
Fax 
Email
Web adresa 
Trofeji 
Stadion
MestoLaćarak 
Adresa1. Novembra bb
Izgrađen 
Kapacitet500

Contact